tisdag 27 oktober 2009

Zonta har loppmarknad på Galleri Hera den 30 nov och 1 dec

Jag har en annan roll och det är något så märkvärdigt som president i en Zontaklubb. Zonta är ett internationellt nätverk som arbetar för att förbättra kvinnors juridiska, politiska och ekonomiska ställning och vi har en mängd lokala och internationella projekt som vi har drivit under väldigt många år. Zonta är en politiskt och religiöst oberoende organisation Se http://www.zonta21.org/ och http://www.zonta.org/

I slutet av november har vi Zontamarknad på Galleri Hera då vi säljer allt möjligt som vi har fått. Kan vara antikviteter, kuriosa, lampor, glas, porslin, textilier, keramik, smycken, konstkort, julkort mm mm. Vi serverar sopplunch till bra pris under dessa två dagar och så finns det även ett fint konstlotteri. Intäkterna går oavkortat till Alla Kvinnors Hus. Vi har stött deras verksamhet sedan 1997. Bl.a. har vi finansierat ett extra rum för boende mammor med barn, restaureringar, volontärutbildningar mm.

Om du har föremål som skräpar i skåpen och för värdefulla att kassera så tar vi gärna emot dessa. Det är ett sätt att hjälpa oss att stödja AKH. Du är naturligtvis varmt välkommen att handla på Galleri Hera, Hornsgatan 36, 118 20 Stockholm. tel 08 642 11 13 den 30 november och 1 december.

Inga kommentarer: