måndag 14 december 2009

Två steg fram och ett steg bak - Vem bestämmer över ditt liv?

Vi planerar och hittar på nya saker hela tiden som vi vill göra och ibland gäller det att fynda på auktion. Änglagård är från 1870 - talet så vi har försökt att vara konsekventa och bara handla på auktioner. Nytta med nöje. Idag gick vi ner på lunchrasten för att ropa in bordet som vi såg i helgen. Med spaden i hand satt vi beredda för att bjuda 8000. Vi blev minst sagt överraskade när en annan intressent satt i salongen och ropade 28 000, innan vi hann ropa 8 000! Vi kunde snabbt lämna auktionen med oförrättat ärende.

I de lite större perspektiven är det mycket vi vill lägga in under 2010 när det gäller seminarier och utbildningresor. Det är alltid en fascinerande tanke att de som väljer att följa med på våra program är inte medvetna om vad vi hittar på och omvänt gäller att vi inte vet vilka som väljer att följa med på vårt förestående nätverksår.

Vi går snart in i ett nytt decennium och mycket har hänt sedan milleniumskiftet i vår omvärld och i vår närmiljö. Yttre omständigheter påverkar min vardag och då gäller det att behålla taktpinnen och styrfarten trots yttre betingelser. Se det möjliga i det omöjliga. Däremot händer det att vi får ändra på takten med vår taktpinne.

År 2010 gör vi 2 utbildningsresor. En till Libanon och en till en masseria i Italien. Resan till Italien har just temat: Se det möjliga i det omöjliga.

Inga kommentarer: