fredag 12 februari 2010

Tre olika teman på tre helt olika platser för ledarskapsutveckling

Nu har vi skapat programmen för Seminarierna på Änglagård den 2-4 juni och för nästkommande utbildningsresa den 17 - 21 september till Italien. Dessförinnan har vi haft utbildningsresan i maj till Libanon. Tre helt olika teman och alla har bäringledarskapsutveckling. I Libanon kommer vi att inspireras av en mångkulturell affärskultur som överlever politiska och religiösa motsättningar i landet. Temat blir ”Ett professionellt ledarskap är att våga söka nya lösningar”.
En intressant insikt är att affärsvärlden lever sitt liv och Ingvar Kamprad har till och med en idé om att skapa IKEAhus i fredans tjänst där konflikterna mellan olika folkslag är som störst.

På Änglagård kommer vi att bli betydligt mer jordnära och se till värdet med att ta hand om sin kropp och själ. Temat blir livsstil och kopplat till aktivitet i naturens värld. Vi plockar upp gamla kunskaper från början på förra seklet.

I Italien kommer vi att möta frimodiga och oförfärade människor. Dom gör det andra inte ens vågar att drömma om. Temat blir att se det möjliga i det omöjliga.

Inga kommentarer: