torsdag 27 januari 2011

Etärnkonsults jubileum - Vi blir 25

Förra veckans seminarium har vi fått bekräftat från deltagare att det var mycket uppskattat. Det gav kunskaper som media normalt inte visar. Vi fick en annan bild och genderfrågan var en av höjdpunkterna. Ett annat tema stod informationsstaben för, som har väldigt fina dokumentationer från olika insatser i världen. Deras bildproduktion och filmer är "färgstarka" och talar för sig. Personalförsörjningen är en stor utmaning när man nu skall lämna pliktverket och istället rekrytera soldater till en yrkesarmé.

Nåväl, jag lovade att denna vecka startar förberedelserna hos oss för vårt jubileum. 25 år är inte mycket att hurra för, det finns många företag som är betydligt äldre än så. Det vi däremot är relativt ensamma om är vårt nätverksbygge. Idag finns det många på banan, men vi var väldigt tidiga i det gebitet och vi har hittat en egen unikitet. Vi planerar ett kombinerat seminarium och jubileum den sista veckan i maj. Bolaget grundades den 1 juni 1986.

Temat är klart och nu gäller det bara att hitta det perfekta stället att vara på. Från lunch till lunch på en eller två timmars avstånd från Stockholm.

Inga kommentarer: