måndag 30 augusti 2010

En lustfylld utflykt

Söndagen passerade med en känsla av försvunnen tid. Det är sällan vi åker på bilutflykter i vår stad eller dess omgivningar men så gjorde vi igår. Jag kände en lust av att suga ut de sista ur sommaren innan vi blir mer fokuserade på inomhusaktiviteter och företrädesvis kulturella upplevelser.
Vi tog bilen och for längst ut på Värmdön. På vägen dit stannade vi till vid Gustavsbergs porslinsfabrik. I Gustavsbergs hamnområde fikade vi. Försestående riksdagsval var högst påtagligt och välformulerade löften om bättre framtid duggade tätt från olika valarbetare.
Vi for vidare till nya nya miljöer där vi aldrig hade varit förut. Vi återvände till stan några timmar senare utan större upplevelser. Restaurangmaten hade inte motsvarat våra förväntningar och så kallade sevärdheter hade inget större värde för mig. En önskan om att varje timme skall bli värdefull är orimlig.

Det blev alltså ingen lustfylld utflykt men man kan alltid värdera den i förhållande till den livsstil som är min normala. Där finns gott om lustkänslor och det är gott att veta.

Inga kommentarer: