onsdag 3 november 2010

Zonta International

En del av mitt sociala liv är engagemanget inom Zonta International. Det är ett kvinnligt nätverk som finns i 67 länder spridda över hela världen. I Stockholm finns ett antal klubbar, varav jag är ordförande för en av dessa. Zonta är en internationell, icke religiös och politiskt oberoende organisation. Vi ger stöd till kvinnor, globalt och lokalt, som har en socialt utsatt position. Vi stödjer även unga kvinnor som visar prov på ett socialt engagemang.

Varje klubb har sitt lokala projekt och i Stockholm stödjer vi Alla Kvinors Hus. Den 29 och 30 november har vi vår novembermarknad på Galleri Hera på Hornsgatan. Välkommen dit att handla och vi tar gärna emot gåvor. Vi har konstlotterier och säljer antikviteter, bättre husgeråd, smycken, kläder, textilier, kuriosa etc.

Ofta har vi föremål i skåpen som representerar ett värde men tar bara plats och står oanvända. Om du vet om att du har saker som du egentligen vill bli av med förutsatt att de kommer till nytta, då får du gärna tänka på oss.

Inga kommentarer: